fbpx

Facebook advertenties uitbesteden?

Eén van elke 5 minuten die mensen spenderen op hun smartphone wordt besteed aan Facebook of Instagram. Daar zitten jouw klanten tussen!

Laat jouw Facebook campagne uitvoeren door Young Metrics. Door middel van het Facebook algoritme en onze Facebook Guru’s zorgen we ervoor dat wij jouw bedrijf op het scherm van jouw klanten zetten.

Wij hebben talloze bedrijven geholpen aan resultaten via Facebook door onze schaalcampagnes. Ook voor jou hebben we de juiste Facebook Marketing aanpak klaarliggen. Onze social media specialisten staan klaar om jouw social uitdaging op te pakken! 

De tijd die we hiermee besparen, gebruiken we om te innoveren en het maximale uit de campagnes te halen. Door middel van automatisering kunnen we onder andere het volgende:

  • Geautomatiseerd opschalen zodat we iedere marketingeuro op een optimale manier besteden
  • Dynamische productadvertenties zodat we producten promoten onder mensen die interesse hebben getoond
  • Notificaties instellen zodat je bij belangrijke gebeurtenissen een melding krijgt
+
Ad Spend
+
Ad Accounts
Schaal Campagnes

Laten we aan de slag gaan!

Hoe gaan we te werk?

Bekijk hier onze werkwijze:

Facebook Adverteren Proef Campagne Stappenplan
Facebook Adverteren Proef Campagne Stappenplan
Facebook Adverteren Proef Campagne Stappenplan
Facebook Adverteren Proef Campagne Stappenplan
Facebook Adverteren Proef Campagne Stappenplan

De cyclus van een schaalcampagne

Concept & Ontwerp

Samen kijken we naar de doelstellingen en bepalen we de juiste strategie. We beginnen met het bouwen van een solide fundament.

Implementatie

We werken toe naar uitgebreide segmentatie en richten een welkomstflow en effectieve geautomatiseerde e-mailcampagnes in die geactiveerd worden bij bepaalde gebeurtenissen.

Optimalisatie

We verrijken klantdata en zijn continu bezig met het verbeteren van je resultaat door slimme A/B-tests. We mikken op een zo hoog mogelijke ROI (Return On Investment).

Gerichte rapportages

Via overzichtelijke rapporten denken we na over manieren om je database verder te laten groeien, adviseren we je over het beheer van je e-maildatabase en de uitbreiding hiervan.

E-mail marketing strategie resultaten Young Metrics

E-mailmarketing door Young Metrics

Gezamenlijk zorgen we voor een duidelijke e-mailmarketing strategie. Of het doel nu meer omzet, een productintroductie, meer website bezoekers of simpel een boodschap overbrengen: Young Metrics zorgt voor een succesvolle e-mailcampagne.

Young Metrics helpt je om een relatie op te bouwen met je doelgroep. De indruk is cruciaal voor een gezonde relatie en dat geldt des te meer voor e-mailcampagnes. Je wilt daarom rekenen op de juiste sturing en persoonlijke e-mails die scoren. E-mails die boeien en ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich begrepen en betrokken voelt. Wat tot eindelijk gaat leiden tot de conversie die jij wilt!

Zij zijn je al voor

Ben jij de volgende in de lijst?

Neem contact met ons op!