Diensten

YOUNG METRICS

"Jong, innovatief en creatief"

Onze diensten

Wanneer men aan marketing denkt, denkt men aan resultaat. Dit sluit aan op wat Young Metrics voor ogen heeft: resultaat halen via online marketing.
Met een gecombineerd jong team van ervaren guru’s en enthousiaste nieuwkomers wordt een ultieme strategie opgezet, waarmee je op de lange termijn resultaat gaat boeken. Online marketing is een proces waarbij voortdurend aan de touwtjes getrokken moet worden. Onze specialisten zitten dan ook constant bovenop jouw case, om optimaal online rendement te genereren.

All-In-One Online Marketing

Online Marketing kan heel complex zijn. Laat de Online Marketing aan ons over zodat jij je kunt focussen op waar jullie goed in zijn.

Facebook Marketing

Breng je bedrijf in beeld bij je klanten met vlijmscherpe targeting!

Graphic Design

Graphic design is belangrijk, omdat eerste indrukken cruciaal zijn. Klanten beoordelen je bedrijf binnen de eerste secondes van de interactie.

Webdesign

Een conversie geoptimaliseerde website is in van groot belang bij Online Marketing.

Een aantal onderdelen van Facebook Marketing

Vlijmscherpe Targetting

Wij bereiken jouw doelgroep! Door al jaren ervaring en econometrische achtergrond, weten wij hoe wij jouw doelgroep moeten vinden.

Facebook Basics

Facebook Pixel, Custom Audiences, Ad Accounts, Business Accounts, Billing Thresholds en nog meer. Facebook lijkt simpel, maar daar gaat een ton aan kennis aan vooraf. Wij helpen je erbij dat alle instellingen kloppen en je het maximale uit Facebook kunt halen!

Content Creation

Video Editing in de juiste formats, foto’s die aantrekkelijk zijn, maar met niet te veel text. Daar gaat veel tijd in. Onze creatieve Young Minds zorgen voor de beste content!

All-In-One Online Marketing ​

Young Metrics maakt niet zomaar offertes: wij leveren strategische en tactische plannen op maat. We geven je allereerst een gedetailleerd inzicht in je huidige situatie en bepalen aan de hand daarvan een ambitieuze, maar haalbare strategie. Waar in de customer journey kan je doelgroep worden verleid tot conversie? Dat is wat onze specialisten voor je in kaart brengen. Hoe? Door de data uit je Google Analytics account, Facebook Ad Manager en alle klantprocessen zorgvuldig te doorgronden. Daar volgt een eerlijk advies uit: waar je wellicht in eerste instantie denkt dat SEO de oplossing is, kan misschien juist e-mail marketing of een combinatie van kanalen je online resultaten naar een hoger niveau tillen!

young metrics werkwijze
Young Metrics 180.000 omzet case study

Facebook Marketing

70 % van de Nederlanders zitten op Facebook, dus jouw klanten ook! Door middel van het Facebook algoritme en onze Facebook Guru’s zorgen we ervoor dat wij jouw bedrijf op het scherm van jouw klanten zetten.

Webdesign

Ook zo’n website net zoals Young Metrics? Een conversie geoptimaliseerde website is van groot belang bij Online Marketing. Het design is het eerste wat je klant te zien krijgt. Een goed design zorgt dan ook voor veel conversies, en zo kan jouw bedrijf dus groeien. Zonder goed design ben je nergens. Zorg daarom altijd voor een mooi ontwerp van jouw bedrijfswebsite.

Social media is nog steeds een jong marketing kanaal en het blijft altijd in beweging. Het is inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen particulieren zijn voortdurend bezig met Facebook, Instagram, LinkedIn en andere social media, ook bedrijven gaan zich steeds meer richten op deze platformen. Social media marketing biedt u de kans om in contact te komen met uw doelgroep, jouw naamsbekendheid te vergroten en te luisteren naar jouw klanten. Door actief deel te nemen geef je jouw bedrijf een gezicht en maak je de communicatie persoonlijker. Het gaat bij social media om het constant in contact staan met jouw klanten en natuurlijk jouw netwerk uitbreiden. Begrippen die bij social media passen, zijn onder anderen interactief, actueel, transparantie, integratie, uitwisseling, subjectief en dialoog.

Worlds of innovation

Het is geen nieuws meer dat de wereld van marketing niet stil blijft staan. Het blijft continu veranderen. Wat verleden jaar nog goed werkte, kan vandaag zomaar geen resultaat opleveren. De rol van social media wordt hierbij steeds groter en belangrijker. Niet alleen in ons privéleven, maar ook in het bedrijfsleven. De behoeftes en interesses van de doelgroep veranderen, social media kanalen passen algoritmes toe en het wordt steeds moeilijker om onderscheidend te blijven ten opzichte van de concurrentie. Tegenwoordig moet je actief zijn op social media. Stel: je zoekt iets op internet en vervolgens kun je het antwoord niet vinden… Een echte NO GO in deze tijd!

Time is money

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw social media uit te besteden. Wij kunnen namelijk uit jouw naam berichten versturen, zonder dat de ontvanger dit door heeft. Zo plaatsen wij iedere dag een aantal updates, reageren wij op replies en zorgen wij ervoor dat er interactiviteit ontstaat op jouw social media accounts. Alle activitieiten die wij doen, bespreken wij natuurlijk van te voren goed me jou, zodat er geen verkeerde berichten worden verstuurd. Doordat wij dagelijks actief zijn op bijna alle social media platformen kunnen wij snel schakelen en bespaar je dus tijd.

Young metrics time is money

Location is everything

We willen je graag ontmoeten en komen met plezier naar jou toe! Je bent natuurlijk ook welkom op ons hoofdkantoor, zodat je direct ons jonge team kunt ontmoeten en ons te werk ziet gaan. We zullen de koffie alvast klaar zetten!

Nog steeds aan het lezen?